Vuokraa sinäkin kalustettu asunto väliaikaisesti!

Valmiiksi kalustettu asunto on nykyaikainen ja erittäin joustava tapa asua niille ihmisille, jotka tarvitsevat asunnon vain muutamaksi viikoksi tai kuukaudeksi. Tilapäiskodit ovat yleensä valmiiksi kalustettuja ja täysin varustettuja asuntoja, jotka vuokrataan rajoitetuksi ajaksi. Kalustettu asunto löytyy yleensä vuokranvälittäjän nettisivuilta, jossa voi vuokrata asunnon suoraan niin että asukas voi allekirjoittaa sopimuksen verkossa.

Ratkaisuja jokaiseen elämäntilanteeseen

Kalustettu asunto soveltuu hyvin muuttuviin elämäntilanteisiin, sillä hyvin varustetut asunnot tarjoavat sinulle joustavuutta, riippumattomuutta ja asumismukavuutta. Moni valitsee valmiiksi kalustetun asunnon kun he ovat muuttamassa uudelle paikkakunnalle tai he työnsä puolesta joutuvat oleskelemaan pidempiä aikoja muualla kuin kotonaan. Kalustetut asunnot soveltuvat hyvin myös opiskelijoille ja työharjoittelijoille. Myös yksi yleisimpiä syitä vuokrata kalustettu asunto väliaikaisesti, on omassa asunnossa tapahtuvat remontit. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tilapäismajoitus sopii myös kaikille, jotka eivät halua olla sidottuja, kuten esimerkiksi maailmanmatkaajille.

Kalustettu asunto väliaikaisesti vs. Huoneistohotelli

Huoneistohotellit ovat täysin kalustettuja huoneistoja, jossa on pieni keittiö sekä oma kylpyhuone. Yleensä huoneistohotelleissa tarjotaan asumisen lisäksi muitakin hotellipalveluita, kuten respapalveluita tai aamiaista. Huoneistohotelli sopii lyhytaikaista asumisratkaisua etsiville ja kohderyhmään kuuluvat erityisesti työnmatkalaiset tai lomailijat. Kalustukseltaan tarjonta vaihtelee yksinkertaisista huoneistoista luksushuoneistoihin. Huoneistohotelleja vuokrataan muutamaksi viikoksi kerrallaan, suurin ero kalustettuihin asuntoihin on että kalustettujen huoneistojen vähimmäisvuokra-aika on noin kaksi kuukautta.

Useimmiten kalustettuihin asuntoihin voi myös tehdä osoitteenmuutoksen, joka auttaa paljon paperiasioiden hoitamisessa. Keskimääräinen vuokra-aika tilapäisasunnossa on noin 3-9 kuukautta.

Kalustetussa asunnossa asuminen ei juurikaan poikkea normaalista asumisesta

Pitkäaikaisen asunnon löytäminen voi olla joskus haastavaa, siksi voi olla järkevää muuttaa ensin väliaikaiseen asuntoon. Näin sinulla on runsaasti aikaa etsiä rauhassa pidempi aikaista kotia. Useimmiten vuokraan sisältyvät kaikki asunnon kulut, kuten internetyhteys, lämmitys ja vesimaksut, joten saat kaiken, mitä tarvitset tilapäiseen asuntoon. Moni valitsee kalustetun asunnon myös siksi, että heidän ei tarvitse siirtää kaikkia kalusteitaan tai jopa hankkia uusia, muuttaessaan toiselle paikkakunnalle. Arkiseen elämään kuitenkin tarvitsee yllättävän paljon tavaraa, näistä asioista ei tarvitse huolehtia kun vuokraa valmiiksi kalustetun asunnon. Kaikissa asunnoissa on keittiötarvikkeet, siivousvälineet, nukkumapaikka ja asunnosta riippuen myös pesukoneet. House & Marine Finland Oy tarjoaa kalustetut asunnot väliaikaisesti myös Lappeenrannassa.

jaa